Uw beste verbinding met Zwitserland

Wilt u goederen afleveren in Zwitserland? Of regelt u het transport vanuit Zwitserland? Dimetra vormt uw beste verbinding met dit land. Het vervoer van en naar Zwitserland is ons specialisme. Wij zijn er al meer dan 20 jaar mee vertrouwd. We begonnen in de tijd dat in het Alpenland nog een gewichtslimiet van 28 ton gold. Typerend voor het transport zijn nog steeds de douaneformaliteiten en de tolplicht. Werk voor de specialisten van Dimetra!

Samenwerken met ons

Voor u is het gemakkelijk om met ons samen te werken. Wij

  • leveren dagelijks in Zwitserland en komen in het gehele land;
  • kunnen ook deelladingen tegen gunstige tarieven vervoeren;
  • weten alles van de douaneformaliteiten af en regelen dit volledig voor u.

Uw logistieke planning gemakkelijker

Als groupagevervoerder rijden we bijna dagelijks met meer dan 40 opleggers van Nederland, Duitsland en Frankrijk naar Zwitserland. En vice versa.

Estafettesysteem

Dankzij een slim estafettesysteem profiteert u van korte levertijden. Vrachtwagens vanuit Nederland wisselen halverwege Duitsland van oplegger met onze vrachtwagens vanuit Zwitserland. Daardoor kunnen we uw zending vanuit Nederland binnen korte termijn afleveren. Dat maakt uw logistieke planning gemakkelijker!

Uw logistieke planning gemakkelijker

Als groupagevervoerder rijden we bijna dagelijks met meer dan 40 opleggers van Nederland, Duitsland en Frankrijk naar Zwitserland. En vice versa. Dankzij een slim estafettesysteem profiteert u van korte levertijden. Vrachtwagens vanuit Nederland wisselen halverwege Duitsland van oplegger met onze vrachtwagens vanuit Zwitserland. Daardoor kunnen we uw zending vanuit Nederland binnen korte termijn afleveren. Dat maakt uw logistieke planning gemakkelijker!