Van food tot high-tech

Als Zwitserland expert vervoeren we bijna alle denkbare goederen, bulkladingen uitgezonderd. De ene keer rijden we met ingevroren voedselproducten, de andere keer met een container vol speelgoed. Vandaag rijden we met chemicaliën, morgen met papier. Op de heenweg laden we elektronica, op de terugweg vervoeren we consumentenproducten. Omdat we een gevarieerd wagenpark hebben, zijn we bijzonder flexibel.

Uw lading veilig overbrengen

Wat we ook vervoeren, we hebben maar één doel. Uw lading veilig overbrengen. Daarom beschikken we over het juiste materieel én de juiste kennis. Niet voor niets zijn we onder meer IFS- en ISO-gecertificeerd.

Wij grouperen onze ladingen zelf. Dankzij ons fijnmazige netwerk van bestemmingen, kunnen we elke zending tegen goede voorwaarden afleveren. Waar u ook moet zijn in Zwitserland, we zijn binnenkort in de buurt!

IFS-certificaat

Dankzij de inzet van onze vakmensen voldoen wij aan de eisen zoals omschreven in de IFS logistics, versie 2.1, maart 2014.

Het certificaat hiervoor konden wij 02-05-2017 in ontvangst nemen.

ISO-certificaat

Ons kwaliteitssystem voldoet aan de eisen van de norm ISO 9001:2008.

Het gekwalificeerde kwaliteitssysteem betreft:

Transport, opslag, overslag en de implementatie van de douane inklaring van (geconditioneerde) goederen (levensmiddelen en niet levensmiddelen). Productontwikkelingen en ontwerp zijn uitgesloten van de scope.

Het certificaat hiervoor konden wij 08-05-2017 in ontvangst nemen.